Verpleegkundig specialist vrouwenzorg

 

Als verpleegkundig hormoonspecialist heb ik als doel: taboes doorbreken, informeren, begeleiden en adviseren. Vooral het informeren en begeleiden van vrouwen staat hoog op mijn prioriteitenlijst.

Vrouwen moeten weten dat er altijd een helpende hand is die hun de wegwijst in het woud dat gezondheidszorg heet. Zij worstelen vaak te lang met al hun problemen terwijl dat helemaal niet nodig is.

Met mijn gedegen medische achtergrond, ervaring in de gezondheidszorg, vele specialisaties (intensive-care, hartbewaking, ambulance) en uitgebreide ervaring in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, weet ik de juiste wegen te vinden, en ben ik staat vrouwen met zowel lichamelijke als psychische klachten de juiste weg te wijzen.

Ik wil vooral dat vrouwen zich gesteund voelen en hoop ze te laten zien dat de hormonen veel invloed kunnen hebben op je leven maar dat het mogelijk is om daar grip op te krijgen. Het is mooi om te merken dat vrouwen mij vertrouwen en mij deelgenoot maken van de verhalen en zorgen in hun leven.

 

Laat je lichaam voor je zorgen.